Pera’da Denize Sıfır - Fol

Pera’da Denize Sıfır

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından organize edilen Pera’da Denize Sıfır Sergisi, İstanbul’un en önemli semtlerinden Beyoğlu’nun Karaköy – Dolmabahçe arasında yer alan 3100 metrelik sahil şeridinin kamusal kullanıma nasıl kapatıldığını konu edinmekteydi.

Bu özel serginin çalışmaları da özel olmalı ve dikkat çekmeliydi. Bu yüzden İstanbul’un en önemli mekanlarını line illüstrasyon tarzıyla birebir konumlarını kullanarak çizdik. Çizilen illüstrasyonları özel olarak seçtiğimiz deniz mavisi rengi üzerine yerleştirdik.

Kurumsal kimliğin dışında serginin sergileme tasarımı başta olmak üzere, flyer, billboard, dijital ekran gibi pek çok reklam alanının çalışmaları da hazırlandı.

Yaklaşık bir ay kadar açık kalan sergi İstanbul ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

View Exhibition
Proje Başlat